Stark och brödbak

Jag kände mig riktigt stark på kvällens träning. Vissa dagar är lättare än andra och i dag var en lättare dag. Samma vikt kan kännas så olika, vilket beror på en mängd olika faktorer. Men det är ändå märkligt när man en dag kan känna sig hur stark som helst medan man en annan dag undrar hur fasiken det kändes så lätt på samma vikt förra gången.

När jag kom hem fick jag för mig att jag skulle baka bröd. Jag är inte riktigt någon brödfantast men det här brödet går superfort att göra och det är mumsigt. Det är extra gott när det är helt nygräddat. Det är bara att slänga ihop havregryn, dinkelmjöl fullkorn, lättkvarg, naturell lättyoghurt, en gnutta honung, kardemumma och bikarbonat. Sedan kan man ha i lite vad man tycker är gott. Den här gången blev det pumpakärnor, tranbär, linfrön och flingsalt och sedan toppade jag det med lite sesamfrön.

2014-09-11 22.27.47 2014-09-11 22.10.13

Annons

1 tanke på “Stark och brödbak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s