Segt pass

I dag kände mig lite seg och degig på träningen. Jag vet inte riktigt varför men det var väl bara en sådan där lite tröttare dag helt enkelt. Dagens pass var lite lättare vilket kanske var bra just i dag. I överstötarna ville jag trycka på ordentligt och verkligen få fram ena benet ordentligt. Eftersom jag inte kände mig superstark och snabb så blev det ett sådant där pass där jag fick kämpa och fokusera extra mycket för att få till övningarna ordentligt. De där passen kommer emellanåt ockå, de passen när ingenting kommer av sig själv utan där man verkligen måste jobba och slita ordentligt för att lyckas. Det blev trots allt ganska bra till slut.

Det var total tjejdominans på klubben ett tag. De flesta killarna gled in på träningen först lite senare. Anton var ett tag ensam kille och han gjorde ett riktigt bra pass. Jag tror det var tack vare alla oss tjejer. 🙂

2014-09-05 19.43.54

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s