Besviken

Dagen började på topp. Vaknade utvilad, åt god och lång frukost vilket jag tycker är underbart och gick sedan hem till världens bästa syster för att spana in den snart färdigrenoverade lägenheten. Det blir verkligen superfint! Käkade lunch, var och fräschade till håret lite och sen var det dags för träning. Allt suveränt fram till dess.

Nu är jag hemma efter träningen och jag känner mig en aning besviken. Det är så frustrerad när det inte går som man vill eller som man har tänkt sig. Förväntningarna jag har på mig själv är otroligt höga och jag vill verkligen leva upp till dem. Då är det väldigt tråkigt när det kommer saker som hindrar och försvårar saker, det blir som extra höga hinder på vägen. Men det är bara att ta sig igenom och köra på. Någon gång måste det ju bli bra. Ett motto som jag har är att ”allt löser sig” och det gör det också. 

2014-09-04 11.48.39

Kaffeleverans till syrran, som varit utan kök ett tag.

2014-09-04 12.48.54

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s