Doktor Westrings gata

Det känns som en riktigt typisk söndag idag. Allt känns sådär lagom slappt på något vis.
Idag åkte jag upp till klubbens källarlokal på Guldheden för att träna. Jag har faktiskt inte kört speciellt många pass där sedan OS utan jag har varit runt och tränat på många andra ställen. Det har väl främst blivit på Fysikens olika anläggningar men det har även varit på lite andra ställen också. Jag tycker att det är väldigt bra och kul att träna på olika ställen men även med olika personer. Man får liksom lite nya idéer och tankar kring träning, testar olika upplägg, får lite inspiration till nya övningar och så vidare. En ganska stor del av den träning som jag kör nu passar inte riktigt alltid att köra i vår lilla källarlokal när det är många som tränar på samma gång. Man blir liksom mer bara i vägen och får flytta runt och försöka hitta något ledigt utrymme. Så idag på dagen var det alldeles perfekt att träna där, när det inte var supermycket folk.
Sen är det alltid lite speciellt att komma dit. Så mycket tid som jag har spenderat där, det är lite som ett hemma 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s