Landslagsläger på Bosön

I helgen, närmare bestämt fredag eftermiddag till söndag lunch, var det landslagsläger på Bosön. Det var ett uttagningsläger till Nordiska mästerskapen som är om ungefär två veckor. Alla aktiva gjorde under helgen även en screening för att kolla rörlighet och stabilitet.

Jag ska inte vara med på NM det här året. Det känns lite tråkigt och jobbigt för det är en så otroligt rolig tävling och en härlig svensk trupp. Men jag vet att det egentligen är ”bra” för mig att ta en höst och verkligen lägga tid på återhämtning och rehab. Jag har så många gånger stressat igång för tidigt efter olika skador, både mindre och större skador. Det har antingen varit så att jag varit ”tvungen” att börja lyfta på grund av att någon tävling närmat sig eller för att jag har trott att skadan varit ok och tränat på för hårt för tidigt eller för att jag helt enkelt tröttnat på att det aldrig blir bättre och struntat i skadan och kört på i alla fall.
Jag är otroligt glad över att jag fick vara med på lägret även om jag inte skulle vara med på NM, jag behövde verkligen det. Behövde få träffa landslaget igen, behövde få träna i den miljön och komma bort lite från vardagen här hemma. Jag har känt mig lite allmänt nere och haft det lite tungt ett tag så det var verkligen jättekul att åka iväg och vara bara tyngdlyftare en helg. Jag kan även skvallra om att det har sett ruggigt bra ut under helgen på många håll. Det ska bli kul att följa Nordiska och jag tror verkligen på bra resultat.
Sverige kommer att skicka 8 personer, 5 tjejer och 3 killar.

Under helgen skulle vi även ha två teoripass. Det första låg på fredag kväll och i sista sekund ställdes det in. Så istället frågade Jim mig om jag kunde berätta lite om min OS-upplevelse. Vi visade massa bilder, jag berättade om allt jag kom på som man utåt sett inte ser eller vet om eller kanske ens tänker på. Det var kul och jag hoppas att det var intressant och inspirerande för alla de andra att höra på 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s