Träningsläger i Madrid

Har helt glömt bort att skriva nu under de dagarna vi varit här i Madrid på träningsläger, men det är i alla fall riktigt bra här. Vi reste hit i söndags och ägnade den dagen åt att hitta här i Madrid. Tydligen ville inte GPSen riktigt samarbeta med oss och vi hade väl inte riktigt så bra koll heller. Vi har lyckats köra ganska mycket fel men nu börjar vi faktiskt hitta väldigt bra måste jag säga. Första dagen tog det väl närmare 45 minuter för oss att åka från hotellet till träningen. Samma sträcka tar ”nu för tiden” typ 6 minuter. Träningen här går bra, vi har hittills kört fem pass och har tre kvar. För min del har det varit både bra och mindre bra pass, eller de mindre bra träningarna har väl mest varit för att det har varit mycket ”tänkarträning”. Men jag tycker att jag har något på gång, hittar liksom mer och mer en bra känsla i lyftningen. Det är dock fortfarande lite ovant i ryck och framförallt överstöt men det kommer lösa sig 🙂
När vi var tillsammans och tränade med det polska landslaget så var det endast damlandslaget som var där. Här i det spanska laget kör killarna och tjejerna tillsammans så det är lite mer som hemma. Det är dock lite mer konkurrenskänsla här i det spanska laget tycker jag. Alla är sjukt duktiga och man blir jäkligt inspirerad av att se de lyfta. Jag tycker verkligen att det ger enormt mycket att vara iväg så här och köra tillsammans med ett annat landslag, ett landslag som har lyftare som lyfter ännu mer än vad man själv gör. För min del är det väl ändå lite lyxigt att jag på hemmaplan har både Triss och Carita som lyfter mer än vad jag gör och hjälper mig att putta upp drömgränserna. Men det är ändå nice att se ännu fler tjejer lyfta mycket, det gör verkligen det omöjligt möjligt. Lätt möjligt.

Förutom att träna har vi även gått runt lite här inne i centrala Madrid, druckit kaffe i solen och försökt få lite vårkänsla (dock svårt när det är lite för kallt..) och idag på vår vilodag åkte vi iväg till ”The Valley of the Fallen”, Franco’s grave. Det var sååå sjukt stort, svårt att få med det på bild men allt var verkligen enormt! Sen har vi haft lite märkliga matupplevelser här också. Vi har fått in enbart en stor tallrik med ris till förrätt och ett helt simpelt enkelt vanligt äpple tillsammans med kniv och gaffel till efterrätt. Lite märkligt ändå måste jag säga.


  
  

  
  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s