Fredag?

Fredag, woohooo! För det är väl fredag? Jag har ju faktiskt knappt haft någon koll alls på veckodagarna det senaste. Tisdag har känts som lördag, onsdag som en måndag och sådär har det fortsatt. Livet som elitidrottare och student? Men jag är ändå lite extra fredagsnöjd, låtsas att jag har stenkoll på dagarna och att jag är supernöjd med att det är fredag och att jag precis har avslutat en tuff jobbvecka. Även om jag inte alls har det. Fast jo, jag har ju tränat, pluggat och fixat en massa inför helgen.
Nu i helgen, både på lördag och söndag, ska jag hålla två workshops på olika ställen och det ska verkligen bli hur roligt som helst. Men jag är faktiskt lite nervös, vilket kanske inte är så konstigt. Jag vill ju liksom att dagarna ska bli bra. Att alla som är med ska tycka att de har fått ut en massa grymma saker. Mitt mål är att alla ska få ut så mycket som möjligt av vad dom själva har för förväntningar på dagen. Plus en massa skratt, det är något jag är ganska bra på faktiskt. Väldigt bra till och med.

10003677_729457217129466_1743468220510034342_o

Förresten, Lyftarshopen har 15 % rabatt på alla Strength Sport Nutrionvaror och Sportlabvaror hela helgen. Ange bara rabattkoden 15nov15.

2015-01-26 15.45.00

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s