Tillbaka i Göteborg

Hemma i ett superhärligt och soligt Göteborg igen. Gårdagen spenderades på resande fot i x antal timmar med stora delar av mossebergsgänget. Jag har haft en toppenbra vecka i Sundsvall tillsammans med alla lyftare men det är alltid gött att komma hem igen.
Idag har jag jobbat, lite skönt att komma in och jobba en fredag för att sedan ta helg. Här på jobbet möttes jag av en bukett med blommor, massa choklad och ett ”kort” från mina supergulliga kollegor. Hur glad och rörd blir man inte?? Tack!

GP fick med en liten intervju efter tävlingen. Den hittar ni här.

P4 var på plats under SM-veckan och gjorde ett reportage också. Det hittar ni här.

För er som vill se hela eller delar av tävlingen kan ni göra det nu. Jag börjar med ryck 50:18 och mina stötar hittar ni från 1:48:49.

Ikväll ska vi grilla och ha det allmänt superhärligt hemma hos Emelie och Jesper. Jag gick dit direkt efter jobbet och möttes av ytterligare en överraskning från familjen. Ännu fler blommor! 😍💐

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s