Träningsvärk

Jag har träningsvärk. Typ överallt. Det gör liksom ont att röra sig. Vaderna, låren, rumpan, ryggen, armarna. Jag har nästan glömt hur mycket träningsvärk man kan få. Bara tanken på en riktig massage gör ont just nu. Men på något sätt är det är ändå ganska gött med sådan total träningsvärk, eller sådär jobbigt gött. 

På träningen idag körde jag lite mysiga treor i knäböj fram på 100 kg. Är så sugen på att träna massor nu och bli starkare och bättre! Den här veckan ska vara lite lugnare för nästa vecka drar det igång ordentligt igen. Staffan fick nästan lugna mig lite idag och säga till mig att jag skulle köra lite lättare och mysigare pass. (Ok, han kanske inte sa just mysigt men jag använder det uttrycket i alla fall). Jag kommer ihåg att efter EM förra året tog det väldigt lång tid för mig att återhämta mig ordentligt. En stor del var nog den mentala biten men även fysiskt. Jag kände mig svag, allt kändes tungt och inget kom liksom automatiskt. Jag tyckte att jag fick kämpa så länge för allt. Även om motivationen fanns där så tog det ändå tid innan den var tillbaka helt igen. Efter årets EM kände jag lite så veckan efter tävlingen. Men redan nu känner jag mig så sjukt taggad för att träna tungt för att om några månader kunna lyfta ännu mer! Mot tung träning, tunga vikter och tyngre resultat! 

 
 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s