Invägningstävling

Det har varit ytterligare en bra dag här på lägret. Två pass har vi kört och jag känner mig ganska pigg i kroppen. I morse var det bland annat ryck nacke, något som jag inte har kört på läääänge och det kändes lite i början av övningen. Eftermiddagens pass innehöll ryck och stöt och jag känner att formen är på väg. 

  

Nu är jag dock mest nervös inför morgondagens stora tävling. Det hela började med något så simpelt som att jag och Triss skulle testväga oss imorgon på morgonen innan frukost. Mest för att få lite koll på var vi ligger. Detta blev snabbt en tävling om vem som kunde gissa sin morgonvikt bäst och därefter utvecklades det hela till att vi alla fyra som bor på hotellet (alltså även Erik och Anton) gissade på allas morgonvikt. Dessutom växte ett poängsystem fram och lottning om invägningsordning för imorgon gjordes. Morgondagens förlorare av denna tävling måste vara vinnarens ”betjänt” hela dagen imorgon. Behöver jag säga att det märks att alla här är tävlingsmänniskor? 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s