Vi är igång

Lördagens två pass är nu klara. Mellan träningarna åkte vi och besökte Lyftarshopen en sväng. Alltid lika kul. Under förmiddagspasset var jag så sjukt trött. Jag har haft en period där jag har varit väldigt trött och det hängde i hela förmiddagen idag också. Inte ens dom extra fina äggen till frullen fick mig att piggna till. Vi tog en power nap innan eftermiddagsträningen och den gjorde verkligen susen. Riktigt välbehövlig för min del. Hade ryck och stöt på kvällspasset och då kände jag mig så mycket bättre och piggare. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s