Så kan det gå…

Igår var ju sjukt klantig, eller sådär extra oförsiktig som jag är emellanåt när saker går lite väl fort. Ungefär så. Var och tränade mitt på dagen på klubben eftersom jag skulle iväg och hjälpa en en grupp friidrottare med lite lyftning på kvällen.
Jag körde styrkeryck och tyckte att det kändes bra. MEN så hände det. Jag slänger huvudet rätt i stången, typ skallade den. Jag kan säga att det är inte speciellt skönt och det är absolut inte något jag rekommenderar. Sjukt onödigt och dumt. Så kan det tydligen gå även om man har tränat lyftning i typ sex år nu.
Oavsett vad så kände jag att jag var tvungen att fortsätta passet och köra klart. Jag vill inte ”bli rädd” för att rycka så körde på ändå.
Så här såg bulan ut igår. Sjukt onice.

2015-03-17 14.28.05

Idag gick träningen grymt mycket bättre. Kanske inte så konstigt med tanke på att gårdagens träning då fokus låg på bulan mitt i pannan istället för på träningen. Jag hade ryck och stöt idag och bestämde mig för att försöka att bara köra och inte tänka så mycket. Det kändes bra!
Imorgon är det äntligen dags för massage, något som mina stackars ben verkligen behöver nu. Den där stockkänslan vill inte riktigt ge mig sig. Mot mjukare ben!

Annons

1 tanke på “Så kan det gå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s