Mys och lyft

Spenderade hela dagen fram till eftermiddagsträningen med Johanna. Åt lååång mysig frukost, var ute och gick en sväng, lagade mat och bara göttade oss.

Träningen i eftermiddag gick bra. Älskar att kunna köra på ordentligt igen efter alla småskavanker. Rycken börjar lännas något bättre, jag känner fortfarande att det fattas en del. Men det är inte rikigt än jag ska vara som bäst så jag hoppas det kommer. Tycker även att jag fick till vändningarna mycket bättre än förra gången vilket känns gött.

Jag och Mathias avslutade passet med att köra knäböj till ”Bring Sally up”, eller vad den nu heter. Jag tyckte att vi skulle stå mittemot varandra och köra men Mathias tyckte det var en dålig idé så det fick bli varsitt flak istället. Kul att testa den 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s