Mysig dag

Det har varit en grymt bra dag. På förmiddagspasset var Tyngre på besök, superkul! Min träning har väl inte varit helt klockren men det känns ändå superbra att jag har genomfört ett antal tunga träningspass med dela lyft och knäböj nu. Var uppe och gjorde ett gäng lyft på 80 i ryck och 100 i stöt. Jag får ändå lämpa en del med vändningarna, tekniken och tajmingen är inte alls riktigt där. Men det är så sjukt bra stämning och alla ger verkligen allt och hejar på varandra. Efter kvällspasset och maten (såklart!!) hade vi lite teori där vi gick igenom lite om vad som gäller på tävling. Mysig dag! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s