Äntligen (?!) knäböj

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta efter dagens träningspass. Jag kan ju i alla fall säga att jag verkligen känner att det var lääääänge sedan jag körde knäböj. Ok, det är rätt gött att kroppen känns trött efter ett träningspass men idag var det nästan så att mina lår ville krampa. Så det var nog på tiden att dom fick sig en omgång knäböj helt enkelt. Undra om jag kommer upp ur sängen imorgon…
Rebecka och jag hade ombytta färgroller idag, jag var lila och hon rosa. Och alltså, kan vi inte ta ett enda någorlunda normalt kort? 🙂 Jag förstår verkligen att Jim Gyllenhammar har den utmaningen han har med att lägga upp mindre smickrande bilder på mig på Instagram. Det är ju inte speciellt svårt precis…:) Senast var det en bildfrekvens på när jag typ försöker äta en semla, eller något sådant.

IMG_5955

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s