Svenskt rekord!

111 kg (ganska kul att skriva dessutom) i stöt tog jag idag vilket även innebär svenskt rekord i klass 63 kg! Så underbart härligt! Det blev svenskt rekord i totalen också med 196 kg, bara 4 kg från den magiska 200-gränsen alltså.
Vi tjejer vägde in redan vid 07:30 och för mig stannade vågen på 59,20 kg.
Rycken har inte känts på topp de senaste veckorna men idag kändes det ganska bra. Men sedan blir jag alltid extra taggad när det är tävling också. Är man tävlingsmänniska så är man 🙂 Gick in på 80 kg i ryck, klarade. Bommade sedan första försöket på 85 men tog sista.
I stöt gick jag 105-111-115. Bommade vändningen på 115 men jag vände runt den och var på väg upp men jag var lite för klen idag. Men det kändes gött att jag är på väg uppåt igen.
Ullis persade i stöt och Annika gjorde en grym tävling. Vi fick ihop hela 692 poäng, tror svenska rekordet ligger på 699 poäng.

IMG_5936

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s