Underbara träningskompisar

Jag undrar om min kropp har bestämt sig för att det ska vara en extra tung vecka nu. Träningspassen fortsätter att vara ganska så kämpiga men med hjälp av alla grymma mossebergare så går det bra att ta sig igenom dom i alla fall. Gud vad viktigt det är att ha bra träningskompisar. Verkligen otroligt viktigt! Jag är så glad att jag har så många runtomkring mig som gör träningen lättare och roligare. Det härliga är att oavsett vilken nivå man är på så hejar, peppar och hjälper alla varandra.
Idag körde jag knäböj fram, första gången på ett tag igen. Det var tungt. Punkt. Men nu är jag ett benpass starkare 🙂

2015-02-03 22.58.11  2015-02-03 23.02.01

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s