Långsam

Årsredovisningar, mat och träning. Tre ord som beskriver min dag.
Vissa dagar när jag har tränar klart tar det sjukt lång tid innan jag kommer därifrån. Allt, verkligen allt, tar extra lång tid. Jag kan gå runt lite i lokalen, sätta mig och prata med olika personer, hänga lite på massagebänken i omklädningsrummet eller bara göra ingenting. Tiden bara går. Precis sådär var jag idag efter träningen. Lustigt hur långsam jag kan vara ibland. 🙂
Nu ska jag snart slänga mig i sängen för imorgon är det dags för jobb.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s