Sista dubbelpasset

Dagarna bara flyger förbi. Idag är det söndag och på tisdag flyger vi hem igen. Eller vi flyger alla till Arlanda så jag är hemma i Göteborg först på onsdag igen. Imorgon är det vilodag, en välbehövlig en för min del. Sedan är jag redo att köra för fullt!
Träningarna här går bra. Jag har dock typ sträckt mig eller något liknande så jag tar det lite försiktigt med vissa övningar i några dagar. Men det känns mycket bättre idag jämfört med igår så det är snart helt funkis igen.
På eftermiddagspasset var min hjärna och kropp inte helt koordinerade. Det blev lite varierad kvalitet på övningarna kan jag säga.
Testade att göra en muscle-up här och lyckades. Jippi!

2015/01/img_5599.jpg

2015/01/img_5600.jpg

2015/01/img_5598.jpg

2015/01/img_5596.jpg

2015/01/img_5602.png

Annons

2 tankar på “Sista dubbelpasset

  1. Mitt mål..? Att i framtiden vara stark nog att hänga på er två 😉 Är inne och läser varje dag men brukar inte kommentera… Förresten! Plus och minus med knäskydd vid tyngdlyftning – du använder inga? Jag gör det inte men har nu ev. klämt en menisk i en djup knäböj som gör att jag börjar fundera på positivt och negativt med skydden 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s