Julmys och fitnessfestival

Har börjat ta fram lite julgrejer här hemma nu på morgonen. Det är så mysigt med jul. Massa tända ljus (vilket jag i och för sig alltid har, men det blir lite extra mysigt nu), adventsljusstakar och stjärnor. Det enda tråkiga är att min pilot är bortrest både över jul och nyår. Får passa på att umgås extra mycket innan han åker.
Det senaste har jag haft tankarna på helt annat håll och insåg först typ igår att det faktiskt är första advent på söndag och första december på måndag. November har har gått så fort. Men innan november är slut är det fitnessfestivalen här i Göteborg som gäller. Hela dagen imorgon och på söndag och det kommer bli hur kul som helst. Och som jag skrev i ett tidigare inlägg så är det superkul om ni vill och har möjlighet att komma förbi Svensk tyngdlyftnings monter. Det kommer bli massor med lyft, tips och många riktigt duktiga lyftare.

Så det är alltså Svenska Mässan som gäller, lördag 09.30 – 18.00 och söndag 30 Nov 09.30 – 17.00.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s