Kärlek och överraskningar

Överraskning nummer ett idag kom till träningen. Rebecka agerade bud åt Max som hade beställt superfina blommor till mig på vår dag. Supergulligt! Mannen i mitt liv. Han är piloten som älskar hamburgare, UFC och att träna. Han är snygg, smart, charmig och har humor. Han gör mig till världens lyckligaste och jag är så glad att jag har honom i mitt liv. Han är verkligen viktig för mig och betyder så otroligt mycket. Älskar honom!

2014-11-05 20.55.17

2014-06-27 16.03.51 2013-01-06 17.46.12

Överraskning nummer två kom efter träningen. Det var så att Mathias hade med sig en clementin till träningen som han dessutom åt! Alltså det enda jag har sett honom äta efter träningarna är typ 1 liter fil, 1 liter yoghurt, kladdkaka, godis och rulltårta. Men frukt, nej nej.

2014-11-05 20.16.44

Min träning dag? Jo, men den gick bra. Hade ett relativt kort pass så jag satte mig på cykeln en stund efteråt och avslutade därefter med en massa situps.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s