Riktigt bra läger

Tack alla som var med på träningslägret i Växjö, det har varit ett riktigt toppenläger. Det har varit kul att få lära känna fler fantastiska lyftare ute i Sverige och jag är sjukt imponerad av oss alla. Vi har kämpat, peppat, svettats, persat, lyft tunga vikter, fokuserat, skrattat. Den här listan kan göras hur lång som helst för motivationen, drivet och sammanhållningen i hela gänget har varit super.
Den här helgen har jag även beslutat att inte åka på VM, som börjar om ca en månad. Det är givetvis tråkigt men jag hoppas och tror att det ändå är det smartaste. Jag satsar nu fullt ut för att bli helt hel i kroppen och siktar mot mästerskapen nästa år.

IMG_4191.JPG

IMG_4244.JPG

IMG_4224.JPG

IMG_4317.JPG

IMG_4299.JPG

IMG_4281.JPG

IMG_4272.JPG

IMG_4250.JPG

IMG_4268.JPG

IMG_4264.JPG

IMG_4253.JPG

IMG_4241.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s