Gött gäng

Det var grymt bra drag på träningen i dag. Det kändes som om det slogs pers hela tiden till och höger och vänster vilket är sjukt kul. Massa glada miner och extra mycket hejande oss emellan. Jag tycker att man blir ännu mer taggad själv när det är bra och positiv stämning bland alla andra. Även om jag inte slog några pers just i dag så kändes mitt pass grymt ändå. Hade lite mer power och fart i det hela. Jag tappade lite på slutet av träningen men det var ändå ett bra pass.

Det gör så otroligt mycket att ha bra träningskompisar och jag är enormt glad över att ni är så galet många! Tanken på att alltid stå ensam och träna känns inte jättelockande. Oavsett om jag tränar ”hemma” i mossebergs träningslokal eller är på besök hos någon annan klubb så blir man alltid superbra bemött och det är alltid folk som hejar på när man tränar. Man känner sig verkligen välkommen överallt. Jag tycker att det är galet härligt att det är så!

SM 2014

Mossebergs AK SM 2014.

Massa tjejer

Ett gäng tjejer på klubben.

 

20140607-200723-72443600

Sjukt bra träningskompisar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s