Snart byter vi hotell 🏋🏼💪🏻

Måndagen här var riktigt varm och det var superfuktigt i luften. Det var dock ganska gött att träna och verkligen svettas ordentligt. Men när man väl hade börjat svettas så kändes det som om det aldrig tog slut. Jag hade jag vila från lyftningen i måndags så det blev ett lättare ”myspass” med lite hopp, studs och supermegalätta ryck och styrkevändningar.
Igår tränade vi sista passet i garaget, de resterande passen kommer vi att köra på en crossfit box som är lite större. Vi hade köpt med oss lite svenska ätbara saker som vi gav Tim (han som hade garaget) som tack för att vi fick träna där. Det var så himla roligt när han smakade på djungelvrål. Skrattade ganska mycket då 😀 

Vi har även hunnit med ett besök på NASA space center, vilket var ganska häftigt alltså! I mitt nästa liv ska jag upp i rymden.

   
    
   

Dagarna vandrar iväg och det är bara 4 eller 5 dagar (beroende på vilken grupp jag hamnar i) kvar till jag ska tävla nu. Iiii, tävlingskänslan börjar komma nu alltså!! Nu längtar jag dock rikigt ordentligt till vi ska flytta in på VM-hotellet. Jag vill få den där riktiga VM-känslan, få träna med de andra, få äta med de andra och bara vistas bland världseliten. Det gör mig så galet taggad! Tyvärr kommer jag att få vänta till på lördag morgon innan vi flyttar in där så det är några dagar kvar till dess. Ikväll (eller i natt svensk tid) kommer jag förhoppningsvis veta vilken grupp jag hamnar i. Ska uppdatera så fort jag vet!

    

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s