Söndagen, igår alltså 😂

Även gårdagens workshop hos Crossfit Eriksberg var riktigt rolig. Jag tror det var runt 10 pers, alldeles perfekt. Så många duktiga människor som var rikigt intresserade av allt som rörde tyngdlyftning. Det är alltid extra roligt när man får många frågor eftersom det känns som om alla verkligen är genuint intresserade och vill lära sig och vill veta mer. Ibland är det lätt att man tar vissa saker för givet eller inte går in på en del detaljer och då är det superbra med en massa frågor. Då får man ju veta det man vill veta 😊✌🏻️ Frågor som rör allt från egna tekniktips till hur det går till på en tävling till hur det är att vara elitidrottare.   

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s