Choklad ❤️

Jag älskar choklad i alla dess former, färger och smaker. Vit, mörk, mjuk, hård, krämig, glass, pralin, mjölkchoklad, twix, kladdkakor, med fyllning och extra smaker, utan fyllning och extra smaker, varm choklad, tårta, muffins. Jag kan nog fortsätta att rada upp olika choklader (ja, jag säger så) och vad jag älskar i chokladväg i all evighet. När jag köper glass är det i princip alltid någon chokladvariant, helst med chokladsås också. Det ultimata är när man dessutom får några chokladbitarna ovanpå. Mina påsar med lösgodis består i princip bara av choklad. Och chokladpraliner, jag dör!!! Blev ganska glad när jag upptäckte att Pralinboden öppnade en butik i Haga i princip precis vid min skola. Jag tror seriöst att mina ögon formas till hjärtan när jag tänker på choklad. Som den där emojin. 😍 (Kan man leva på choklad?) Hittade en stor matblogg med massor med olika typer av kladdkakor idag och dom ser så sjukt delikata ut. Ska definitivt spara den sidan och testa (eller mer troligt be någon annan att baka och jag äta 🙈) flera av kladdkakorna i framtiden. 

Ps. Vilodag idag för min del. Imorgon är det bland annat dags för ryck och lite tyngre stötar. Taggar med choklad i tankarna. 

Annons

2 tankar på “Choklad ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s